Her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleşen Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresinin 10'uncusu bu sene Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu destekleriyle Kahramanmaraş’ta düzenlendi.

.JPG)
.JPG)
25-26 Nisan 2019 tarihlerinde KSÜ Gıda Mühendisliği Bölümümüz tarafından düzenlenen 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen Gıda Mühendisliği öğrencileri ile sektör temsilcileri ve akademisyenler bir araya geldi.

.JPG)



.JPG)
Gıda bilimi ve teknolojisi, gıda biyoteknolojisi, gıda mikrobiyolojisi ve toksikoloji, mevzuat ve uygulamaları, mühendislik, ambalajlama, yenilikçi yaklaşımlar, lojistik, pazarlama konularını kapsayan kongrede farklı üniversitelerden Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri sözlü ve poster sunumları yaptı.
.jpg)
.JPG)
.JPG)

Gıda Mühendisliği öğrencilerinin hayata daha sağlam adımlar atmalarına önderlik etmek, mühendis adaylarına iş hayatına dair ipuçları vermek ana hedefine sahip kongrede değerli bilim insanları ve sektör temsilcileri,
-Gıda güvenliği, Gıda Mühendisliği, Gıda Regülasyonu, Kodeks
-Gıda Mühendisliği gelecek vizyonu
-Dünya nereye gidiyor? FAO ne yapıyor?
-Gıda, beslenme, sağlık ve haberler
-Sosyal medya ve kariyer yönetimi
-İş hayatına başlarken
-Profesyonellik
-Geçmişten geleceğe
-Gıdayı taşımak
-Global pazarlar
-Dondurmacılıkta Maraş’tan Dünya’ya
konulu sunumlarıyla mühendis adaylarına meslek ve sektörle ilgili çok değerli bilgiler ve deneyimler aktardılar.
.jpg)





KSÜ ev sahipliğinde, TGDF'nin güçlü işbirliği ile Bölümümüz tarafından düzenlenen 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi kapanış konuşmaları ve sosyal etkinlikler ile son buldu.
.jpg)


.jpg)

.jpg)
.jpg)
.JPG)
.JPG)
.JPG)


.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)