Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) uluslararası alanda eğitim atağını sürdürüyor. Orta Asya ve Uzak Doğu’dan 18 üniversite ile Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı anlaşması imzalandı.
Yapılan anlaşmalarla KSÜ Orta Asya ve Uzak Doğu’da eğitim ağını daha da güçlendirirken, Tacikistan’da 2, Kazakistan’da 3, Azerbaycan’da 2, Kırgızistan’da 2, Arnavutluk’ta 1, Gürcistan’da 5 ve Ukrayna’da 3 olmak üzere 18 yeni üniversite ile Erasmus Öğrenci Değişim Programı kapsamında anlaşma gerçekleştirildi. Güney Kore Soongsil ve Gyeongsang National üniversiteleri ile de ikili çok yönlü işbirliği protokolleri imzalandı.
KSÜ Dış İlişkiler Birimi Erasmus Ofisi farklı ülke ve üniversitelerle yeni anlaşmalar için görüşmelerini sürdürürken, 18 yeni anlaşmayla birlikte, Erasmus kapsamında anlaşma sağlanan ülke sayısı 23’e, üniversite sayısı ise 65’e ulaştı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, Üniversitemizde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında 33 farklı ülkeden 707 yabancı uyruklu öğrenci eğitim görüyor.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı