TBBM eski Başkanvekili ve Kahramanmaraş eski Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.
22. ve 23. dönem TBMM Başkanvekili; 22., 23. ve 24. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil Üniversitemiz Rektörü Deveci’yi Rektörlük Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Rektör Deveci’den Üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Pakdil, Kahramanmaraş’ın gelişimine ve ilerlemesine ön ayak olan Üniversitenin her alanda desteklenmeye değer olduğunu belirterek, bu manada üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kahramanmaraş’a büyük hizmetleri olan Nevzat Pakdil’in bürokratik tecrübe ve deneyimlerinin Üniversite ve şehir açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Rektör Deveci, “Sayın Vekilimizin öneri ve tecrübelerinden istifade etmekten onur duyarız.” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda TBMM eski Başkanvekili Nevzat Pakdil Rektör Deveci’ye misafirperverliği için teşekkür etti.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı