Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kahramanmaraş İl Üniversite Başkanlığına seçilen Cumali Kıyık, Başkan Yardımcısı Ali Osman Eker ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ebrar Kayalı ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.
Ak Partili gençleri Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüşen Rektör Deveci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni oluşturulan yönetime başarılar diledi.
Misafirperverliği için Rektör Deveci’ye teşekkürlerini ifade eden Ak Parti İl Üniversite Başkanı Cumali Kıyık, üniversite kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı