Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli öğrencileri Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüştü.
Engelliler Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Demirci, merkezde görevli özel eğitim öğretmenleri ve eğitim gören engelli üç öğrenci ile birlikte KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.
Engelli öğrencilerle bir süre görüşerek sohbet eden Rektör Can, “Engelli vatandaşlarımızın, engelli çocuklarımızın iş ve sosyal yaşamın her alanında yer almaları için gereken eğitimin sağlanması hepimizin ortak sorumluluğudur. Unutmamalıyız ki her insan bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizin sorunlarına bu bilinçle yaklaşmalı, engel koyan değil engelleri kaldıran bir yönetim anlayışına sahip olmalıyız. Biz KSÜ yönetimi olarak dezavantajlı bireylerin hayata entegrasyonu konusunda yürütülecek her türlü çalışmaya destek vermeye her zaman hazırız.” diye konuştu.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı