Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Kurum ve Kuruluşlar Arası Türkiye Şampiyonası il elemelerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Masa Tenisi Takımı Kahramanmaraş şampiyonu oldu.
2 Mart 2021’de gerçekleştirilen turnuvada Doç. Dr. Tamer Karademir, Mustafa Palta ve Mustafa Demir’den oluşan KSÜ Masa Tenisi Takımı birincilik elde ederek Temmuz 2021’de Balıkesir’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Kahramanmaraş şampiyonu olan KSÜ Masa Tenisi Takımı oyuncuları Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Müjde Atıcı ile birlikte Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ettiler.
Kahramanmaraş elemelerinde önemli bir başarı elde ederek şampiyon olan KSÜ Masa Tenisi Takımını tebrik eden Rektör Can, Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında takımımıza başarılar diledi.
Takım oyuncuları ise kendilerini kabul eden ve desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a şükranlarını ifade ettiler.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı