Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen ‘2021 Yılı İzleme Programı Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’un da dahil olduğu, üniversite rektörleri ve kalite komisyonu üyelerinin katılımlarıyla çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda, dış değerlendirme sürecini tamamlayarak 2021 Yılı İzleme Programına dâhil edilen 44 üniversitenin önümüzdeki aylarda gerçekleşecek izleme programı planları değerlendirildi.
KSÜ olarak kalite süreçlerini yakinen takip ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, akademik ve idari her birimin uluslararası standartlara ulaşarak insanımıza daha nitelikli hizmetleri sunabilmek için sürekli iyileşmenin, sürekli daha iyisini gerçekleştirmenin ve akreditasyon çalışmalarının önemli olduğunu ifade etti.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı