Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.
KSÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce ve Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Ramazan Elma da hazır bulundu.
Ziyarette iş sağlığı ve güvenliğine yönelik ikili iş birliklerinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, KSÜ’de başarıyla yürütülen iş sağlığı ve güvenliğine yönelik faaliyet ve tedbirlerin daha da geliştirilmesi hususunda atılacak adımlar istişare edildi.
İş sağlığı ve güvenliğinin herkesi ve her kurum ve kuruluşu ilgilendirdiğini belirten İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, önemli olanın iş ortamlarının güvenliği ve sağlığı olduğunu böylece sorunlar ortaya çıkmadan insan sağlığı ve güvenliği için önceden farkındalık oluşturduğunu söyledi.
KSÜ bünyesinde iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışmaları olan akademisyenlerin bulunduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ise, üniversite birimlerinde iş sağlığı ve güvenliği hususunda sürekli bilgilendirme çalışmalarının yapıldığını, il düzeyinde de eğitim ve farkındalık oluşturma faaliyetlerinde üniversite olarak aktif sorumluluklarımızı yerine getirdiklerini, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesinin gereğini tüm işlemlerde merkeze aldıklarını ifade etti.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı