KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

18.05.2023 - Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Lactobacillus cinsi Mikroorganizmaların Enkapsülasyon Verimliliğinin Hesaplanması ve Enkapsüle Edilen Mikroorganizmanın Maraş Dondurmasında Kullanımı projesi TÜBİTAK 1002-A kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem TURGAY’ın yürütücü, Arş. Gör. Elif ÇELİK’in araştırmacı olduğu “Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Lactobacillus cinsi Mikroorganizmaların Enkapsülasyon Verimliliğinin Hesaplanması ve Enkapsüle Edilen Mikroorganizmanın Maraş Dondurmasında Kullanımı” başlıklı proje TÜBİTAK 1002-A  kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür.

SAYILARLA ÜNİVERSİTEMİZ

36109

Öğrenci

104355

Mezun

1282

Akademik Personel

2455

İdari Personel

272

Aktif Program

30

Öğretim Elemanı Başına Öğrenci

157869

Kütüphane Kaynağı