TÜBİTAK 1001 kapsamında yürütücülüğünü Adıyaman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Leyla Eren Karahan’ın yaptığı, KSÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Karabekmez Erdem ile Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çelikel Güngör ’ün araştırmacı ve Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü öğretim Üyesi Prof. Dr. Barbaros Özer' in danışman olarak yer aldığı "Beyaz Dut (Morus Alba L.) Unu Katkılı Badem Özütünden Yoğurt Benzeri Fermente Ürün Üretiminde Mikroenkapsüle Akkermensia Muciniphila 'nın Kullanım Olanaklarının Araştırılması" başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı