Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Burak Telli ve KSÜ Genel Sekreteri İbrahim Palabıyık da hazır bulundu.
Rektör Yasım, Bakan Işıkhan’a KSÜ’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca Kahramanmaraş ile ilgili son durumu ve yaşanan gelişmeleri aktaran Rektör Yasım, üniversite ve şehir adına taleplerini de iletti. Rektör Yasım, KSÜ'ye önemli desteklerinden dolayı Bakan Işıkhan’a teşekkür etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ise nazik ziyaretlerinden dolayı KSÜ heyetine teşekkürlerini sundu.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 29.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı